Hyra garage / P-Plats

Parkering

Brf Sollentunahus nr 1 har ett antal garage och parkeringsplatser för uthyrning samt några gästparkeringar.

För att hyra garage eller parkeringsplats fyll i ansökan om parkering och garage

Nyckel till garage hämtas ut på helgfria onsdagar kl 19:00-19.30 på föreningsexpeditionen (Skogstorpsvägen 138) mot uppvisande av garagekontrakt och legitimation.

Inom föreningen finns parkeringsplats med och utan elstolpe att hyra. Dessutom finns kallgarage med elstolpe.
Parkeringsplats utan elstolpe 150 kr
Parkeringsplats med eluttag/ tidur 180 kr
Garage med eluttag/ tidur 315 kr

Det finns ett antal p-platser med taxa för besökare.

Vid avslut av garagehyra så ska garagenycklarna återlämnas till styrelsen. F r o m 1/1 2011 debiteras en avgift på 1500:- den som inte återlämnar nycklar vid avslut. Avgiften är till för låsbyte på garagedörren.

Avgifterna för garage och parkeringsplatser fastställs av styrelsen.

Trafik i området

Det är absolut förbjudet att köra motorfordon i vårt område.

De enda undantag som finns är att bilar får köra in i området vid lastning och lossning av tyngre last t ex vid flytt. Därefter skall bilen omedelbart köras ut ur området.

Taxi

För taxi gäller att de skall köra till en av de två speciella taxiplatserna. Plats A vid nedre vändplanen och plats B vid övre vändplanen (ovanför poolen). Dit beställer man taxi och där slutar även taxiresan.

Färdtjänst

Den som har rätt till färdtjänst får naturligtvis beställa taxi fram till dörren.